Press & Samarbeten

PRESS OCH SAMARBETEN

 

Jag är öppen för att samarbeta och ta emot produktprover från företag som delar samma passion kring grön skönhet som mig och mina läsare. Däremot garanterar jag aldrig exponering på annafernmo.com när jag tar emot produktutskick då jag endast skriver om de produkter som jag kan stå för. Detta är självklart kostnadsfritt. Här kan du som läsare känna dig trygg i att om jag gillar en produkt så skriver jag det, likadant gäller om jag inte gillar en produkt. Det är ärlighet för mig.

Bara för att jag väljer att gå den mer ”naturliga” skönhetsvägen betyder det inte att jag kompromissar med kvalitet eller innehåll. Jag älskar fina förpackningar och riktig ekolyx. Fina men framförallt smarta förpackningar, god doft och perfekt konsistens är något jag verkligen värdesätter. Där är jag stenhård.
Men det jag värdesätter mest är min relation till dig som läser min blogg. Jag skulle aldrig vilja riskera vår relation eller bryta det förtroende du har för mig och min blogg för ett samarbete som inte passar in här. Med det sagt kommer det då och då dyka upp samarbeten här som jag tror skapar värde för dig som läsare. ALLA sponsrade inlägg, pressprov och samarbeten kommer självklart att skrivas ut på ett tydligt sätt i inlägget och alla åsikter är 100% mina.

 

Önskar du lägga till mig bland dina presskontakter så når du mig på:

maila@annafernmo.com

Vill du skicka produktprover ska du använda följande adress:

Anna Fernmo / Stil & Ansvar
Askims Verkstadsväg 14
436 34 ASKIM