Om mig

Om mig

Hej! Mitt namn är Anna, vilket ni förmodligen redan listat ut, men det är alltså jag som driver denna blogg. Jag bor i fina Göteborg i min alldeles egna lägenhet tillsammans med min livskumpan Cocos (min katt). Jag driver företaget Stil & Ansvar, en webbshop för dig som tror på Slow Fashion och bloggar här.

Min skönhetsresa började för ca 5 år sedan då jag en dag fastnade framför massvis med skönhetsvideos på youtube. Livsfarligt. Sedan var jag fast och i ca 3 – 4 år testade jag nästintill allt på den konventionella skönhetsmarknaden. För lite mer än ett år sedan beslutade jag mig för att gå över till en grönare hudvårdsrutin och orsaken till det kan du läsa om här.

Jag gillar att testa nytt och älskar känslan av produkter som verkligen fungerar. Jag delar mer än gärna med mig av mina erfarenheter, produktrecensioner och diverse tips och trix som jag snappat upp genom åren. Är du en newbie eller bara älskar all things beauty så hoppas jag att du kommer att trivas och få mycket glädje här på bloggen.

 

Let’s be friends!
För att inte missa några inlägg så kan du prenumerera på bloggen genom att klicka på Bloglovinknappen eller genom att klicka här. Dessutom kan du följa mig på instagram vilket du gör genom att klicka här. Ser fram emot att interagera med dig där ✎